Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاهرود- ایرنا - فرمانده پلیس راه آهن کشور گفت: آهنگ تند توسعه کشور باید با امنیت همگام باشد، توسعه بدون امنیت امکان پذیر نیست .

به گزارش ایرنا ، سردار علی رضا اکبرشاهی روز چهارشنبه در نشست تخصصی منطقه ای پلیس راه آهن در شاهرود افزود: با توجه به رشد روز افزون فناوری و توسعه کشور ، به تحول روزانه نیازمند هستیم و همین امر برگزاری این نشست ها را ضروری می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: یکی از افتخارات ایران اسلامی تحول و توسعه گسترده راه آهن است به طوری که اکنون 12هزارو 500 کیلومتر خط ریلی در کشور وجود دارد.
سردار اکبر شاهی با بیان این که تکامل و پیشرفت جامعه به میزان تغییر و تحول ذهنی و فکری افراد جامعه وابسته است ، افزود: به همین سبب باید همه کارهای جامعه بروز انجام شود.
وی گفت: مجموعه پلیس راه آهن کشور به پنج منطقه تقسیم شده و اداره کل راه آهن شمالشرق 1 یکی از مهم ترین مناطق است.
وی با بیان این که از 51 ایستگاه خط آهن تهران - مشهد ، 27 ایستگاه در محدود شمالشرق 1 قرار دارد ، افزود: به خاطر پر رفت و آمد بودن این مسیر ، محدوده اداره کل راه آهن شمالشرق1 از اهمیت بسزایی برخوردار است.
اکبر شاهی گفت: در کل کشور 421 ایستگاه راه آهن وجود دارد که تامین امنیت این مجموعه با برنامه ریزی مدون انجام شده و از ظرفیت های آن بهره برداری می شود.
وی بهره گیری از سامانه ها و فناوری های بروز در راه آهن را بسیار حیاتی اعلام کرد و گفت: مرکز کنترل اداره کل راه آهن شمالشرق1 در شاهرود از امکانات منحصر به فردی برخوردار است.
مدیر کل راه آهن شمالشرق1 نیز در این همایش گفت: 60 درصد از ترافیک راه آهن مسافری کشور در مسیر تهرات - مشهد و باالعکس است.
فرشاد زادخور افزود: در مجموع 40 درصد از ترافیک باری و مسافربری راه آهن کشور در مسیر تهران - مشهد است.
وی با بیان این که 541 کیلومتر راه آهن دو خطه کشور در حوزه این اداره کل است، افزود: ایستگاه های این اداره کل از خروجی گرمسار آغاز شده و تا ورودی ایستگاه نقاب در خراسان رضوی ادامه می یابد.
زادخور گفت: مرکز کنترل ترافیک راه آهن تهران - مشهد در شاهرود مستقر بوده و هیچ مورد امنیتی از نگاه تیزبین کارکنان پلیس راه آهن پوشیده نمی ماند.
وی افزود: در محدوده استحفاظی این اداره کل ، پلیس راه آهن با 11 حوزه قضایی همکاری می کند.
رییس پلیس راه آهن شمالشرق1 گفت : با تلاش کارکنان این یگان انتظامی ، کشف انواع مخدر در این حوزه ریلی 56 درصد نسبت به پارسال افزایش یافته است.
بنابه اعلام پلیس راه آهن شمال شرق1، در 6ماه امسال در دستگیری اتباع غیر مجاز خارجی 41 درصد افزایش داشته و وقوع سرقت هم 29 درصد کاهش یافته است.
در حوزه اداره کل راه آهن شمالشرق1 روزانه 90 رام قطار رفت و آمد می کند .
برقراری انتظامات وامنیت این حوزه که شامل طول خط ریلی ، سالن های مسافری ، قطارهای مسافری و باری ، مخازن سوخت ، پانل و تاسیسات اداره کل راه آهن شمالشرق1 از وظایف کارکنان پلیس راه آهن است .
پلیس راه آهن در 12 هزار کیلومتر خط آهن کشور امنیت مسافران ، مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز و مواد مخدر ، جلو گیری از رفت و آمد اتباع خارجی غیر مجاز را برعهده داشته و نظم و امنیت را در این شبکه گسترده تامین می کند.
راه آهن شمالشرق1 بعد از استان هرمزگان طولانی ترین خطوط ریلی کشور را دارد.
6167/7358 خبرنگار : سروش مولانا *** انتشار دهنده : محسن شاکری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۷۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش پلیس تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت

معاون تربیت و آموزش فراجا گفت: پرورش پلیس‌های تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه‌ها بر اساس آن شکل می‌گیرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، آئین تجلیل از استادان مدرسان و گروه‌های علمی برتر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور سردار قاسم رضایی جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور و دیگر فرماندهان برگزار شد.

سردار محمد حسین حمیدی معاون تربیت و اموزش فراجا در این مراسم گفت: بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری که فرمود معلم مهمان امروز و است و سازنده فردای کشور، اگر بتوانید انسانی مؤمن و درست کار تربیت کنید؛ این بالاترین نعمت است.

وی با اشاره اقدامات تحولی برای پرورش پلیس‌های تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت گفت: بازنگری در سرفصل‌ها و برنامه‌های عملیاتی رده‌ها با رویکرد مهارت محوری و عملیاتی، تبدیل دوره‌های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره‌های تخصصی مبتنی بر شغل و واکاوی و تحلیل عملیات‌های انتظامی با استفاده از خبرگان در مراکز اجرایی آموزش که در مسیر اجرا هستند.

حمیدی افزود: برنامه ریزی تحولی در فرآیند و محتوای دوره عالی با هدف تربیت سرمایه‌های راهبردی از جمله اقداماتی است که مستقیم با گرو‌های حامی این حوزه را هم بازنگری کنیم.

وی افزود: ارکان ترتبیت در اموزش فراجا به این شکل است که مربی همه کارکنان هستند، و در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می‌کنیم که در راستای بازنگری و به روز شدن آن‌ها اقداماتی صورت گرفته است.

حمیدی با اشاره به آمار گروه‌های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و ۸ دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: همچنین ۲۷۷ هیات علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر ۷ هزار و۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی گفت: پرورش پلیس‌های تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه‌ها بر اساس آن شکل می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • سازمان‌های مسئول باید در مقابله با جرایم کمک کار پلیس باشند
  • از توقیف شمش‌های مسی قاچاق تا کشف ۶ کیلوگرم حشیش در تنکابن
  • شمش‌های مسی قاچاق در ساری توقیف شد
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت
  • انتقاد دادستان کل کشور از تیترهای صفحه اول برخی روزنامه‌ها
  • اجرای طرح نور باید مستمر و اثربخش باشد
  • توصیه دادستان کل کشور درباره نحوه اجرای «طرح نور» فراجا
  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان
  • توصیه دادستان کل کشور درباره نحوه اجرای طرح نور فراجا
  • مخلان امنیت در مشهد دستگیر شدند